Over Junne Wiegersma

Bomen zijn essentieel voor een gezonde en groene omgeving. Ze zijn sfeerbepalend. In landelijk èn in stedelijk gebied. Het is mijn missie om u te helpen de juiste keuzes te maken. Zodat bomen beheersbaar blijven. En zodat ze belangrijk blijven voor mens en landschap.

Boomverzorger op de Utrechtse Heuvelrug en omstreken

U heeft een bomen vraag, heb ik een antwoord?

Misschien wel….

Bomen zijn prachtig. Sfeerbepalend. Onderdak voor vogels. Ze maken (of kraken) uw uitzicht. Ze beschermen. En ze zijn beeldbepalend voor het Nederland van morgen.

Maar een boom is ook een zorg:

 • Bomen groeien (of juist niet…)
 • Bomen nemen ruimte in
 • Bomen zoeken het licht (en nemen dat weg)
 • Bomen wortelen zich (of niet..)
 • Bomen hangen, hellen, zwiepen, wankelen…
 • Bomen worden ziek
 • En… bomen sterven

 

Het lijken wel mensen…

Als boomeigenaar heeft u ook een zorg. Hoe zorgt u dat uw bomen zich ontwikkelen tot de boom die u zich wenst? Een hoge of een lage. Een stevige of een ranke. Groot of klein. Rond, puntig, vierkant of plat. Gezond en oud.

Je bent niet de enige met die zorg…

Particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen. Bomen in de tuin, bomen aan de straat, bomen langs het water, bomen in het bos.

En zelf een boom planten, onderzoeken, snoeien of kappen is voor de meesten onmogelijk.

Sinds 2013 werk ik met mijn team voor opdrachtgevers op de Utrechtse Heuvelrug en omstreken. Mijn naam is Junne Wiegersma, van Wiegersma Boomverzorging. Voor mij is iedere boom, iedere omgeving en elke klant een nieuwe uitdaging.

Kunnen wij je daarbij helpen?

Ja.

Met een professioneel en enthousiast team. Wij zijn vakkundige boomverzorgers. Met verstand van de groei, functie, structuur en ontwikkelingsstadia van bomen. We beschikken over de juiste opleidingen, ervaring en materialen om alle werkzaamheden uit te voeren. En dat kunnen we op de meeste lastige plekken.

Bel of mail ons voor het planten, onderhouden, snoeien en verwijderen van bomen, hoog- en groot groen.

 

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte aan:
Met vriendelijke groet, Junne Wiegersma

Over Junne Wiegersma

De boomverzorger van de Utrechtse Heuvelrug en omstreken

Ik werk en heb gewerkt voor opdrachtgevers op de Utrechtse Heuvelrug en omstreken. Van Wijk bij Duurstede tot Soest en van Woudenberg tot Bilthoven.

Ik ben in 2010 begonnen als junior boomverzorger bij Boomwerk Bilthoven.

Sinds 2013 bestaat Wiegersma Boomverzorging. Vanaf dag 1 zoek ik in overleg met de opdrachtgever naar beste oplossing voor iedere boom, in iedere situatie. Dat doe ik door te innoveren in gereedschap en materiaal. De combinatie van bomen, klimmen en werken met machines vind ik hartstikke leuk.

Sinds 2014 werk ik met een team van enthousiaste boomverzorgers. We investeren voortdurend in opleiding en kennis. In 2015 werd Wiegersma Boomverzorging uitgeroepen tot startende ondernemer van het jaar.

Boomverzorging betekent:

 • Boomonderzoek
 • Bomen snoeien
 • Bomen kappen
 • Boomstronken verwijderen
 • Bomen planten

 

Dit vinden anderen van ons werk

Vandaag aan het werk bij ons. Bewondering voor jullie werk. Hartelijk dank voor kappen van onze boom. Wat een #vakmensen#leersum.
Marianne Gorter-van Amerongen

Vliegden in de achtertuin

Dank voor het kappen van een eik en de mooie schommel die jullie daar van hebben gemaakt. Hij steekt over 2 tuinen. Ook hebben wij 1 ceder en een aantal coniferen laten kappen. Alle takken en blokken zijn over het water gehezen. Ook de stobbe frees ging over het water.
Gerard Jansen

Eik, coniferen en een ceder

Jullie hebben met een hoogwerker onze beuk keurig rond gesnoeid. De takken zijn aan de zijkant netjes ingekort en de boom is mooi in vorm gebleven. Hij neemt nu minder licht weg. Al het resthout werd versnippert en afgevoerd. Dank jullie wel!
Dianne Pietersen

Beuk snoeien

Pin It on Pinterest

Share This