Bomen Kappen

Veilig een boom kappen. Het lijkt eenvoudig. Dat is het zeker niet. Veiligheid, betrouwbaar materiaal, professioneel gereedschap. Zonder schade aan de omgeving en het afval direct afgevoerd.

Veilig uw boom laten kappen

Vormt uw boom een gevaar voor de omgeving, belemmert deze het zicht of staat deze in de weg? Bel of mail Wiegersma Boomverzorging. Wij hebben het juiste materieel, veel kennis en ervaring om elke boom op de meest lastigste plekken te kappen.

Vellen, kappen of rooien van een boom

Een boom verwijderen kan op verschillende manieren:

Vellen van een boom:

Vellen van een boom is de snelle methode om een boom te verwijderen. We zagen de boom af, vlak boven het maaiveld. De boom wordt in één keer neergehaald. Daar moet voldoende ruimte voor zijn. En de ondergrond moet tegen de klap kunnen.

Kappen van een boom:

Bij het kappen van een boom gaan we wat voorzichtiger te werk: de boom wordt in stukken uitgekleed en afgevoerd. Dat kan met een hoogwerker of telekraan. Of we gebruiken klimtechnieken. Hoe kleiner de ruimte, hoe voorzichtiger we moeten werken.

Rooien van een boom:

Bij het rooien van de boom verwijderen wij ook de boomstronk. Als u van plan bent te bouwen, een stoep of gras te leggen op de plek waar de boom heeft gestaan, zal ook de boomstronk weg moeten. .Dat kan door de stronk uit te graven of door hem weg te frezen met een stobbefrees.

Kapvergunning voor het kappen

Er is niet altijd een kapvergunning nodig. Maar vraag dit na bij uw gemeente. We helpen u graag bij het aanvraagtraject.

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte aan:
Met vriendelijke groet, Junne Wiegersma

Pin It on Pinterest

Share This