Werken in bomen is een vak apart

Onze werkplek is geen gangbare werkplek. Het vereist gekwalificeerde kennis met speciale aandacht voor veiligheid. Zonder de juiste kennis wordt een boom ziek of sterft. Ontstaat er schade aan de boom of de omgeving. En is ons werk gevaarlijk.

European Tree Worker

Kwaliteit gegarandeerd in boomverzorging

De European Tree Worker (ETW-er) is een allround vakbekwaam boomverzorger. We hechten veel waarde aan deze certificering omdat u verzekerd van een goede boomverzorging met oog voor uw en onze veiligheid en zorg voor de directe omgeving.

Het international erkende European Tree Worker (ETW) certificaat staat voor gedegen vakkennis, hoogwaardige kwaliteit, veiligheid en aandacht voor natuurbehoud en milieubescherming.

We zijn opgeleid in:

  • Keuren plantmateriaal en planten van bomen
  • Snoeitechnieken vanaf de grond, met de hoogwerker en klimmend
  • Veltechnieken en afbreken van bomen
  • Controleren van de veiligheid van bomen
  • Boomsoorten en eigenschappen van bomen
  • Boomveiligheidscontrole en aantastingen aan bomen
  • Begeleidingssnoei en kroonverzorging
  • Groei en aanplant

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte aan:
Met vriendelijke groet, Junne Wiegersma

Dit vinden anderen van ons werk

Vandaag aan het werk bij ons. Bewondering voor jullie werk. Hartelijk dank voor kappen van onze boom. Wat een #vakmensen#leersum.
Marianne Gorter-van Amerongen

Vliegden in de achtertuin

Dank voor het kappen van een eik en de mooie schommel die jullie daar van hebben gemaakt. Hij steekt over 2 tuinen. Ook hebben wij 1 ceder en een aantal coniferen laten kappen. Alle takken en blokken zijn over het water gehezen. Ook de stobbe frees ging over het water.
Gerard Jansen

Eik, coniferen en een ceder

Jullie hebben met een hoogwerker onze beuk keurig rond gesnoeid. De takken zijn aan de zijkant netjes ingekort en de boom is mooi in vorm gebleven. Hij neemt nu minder licht weg. Al het resthout werd versnippert en afgevoerd. Dank jullie wel!
Dianne Pietersen

Beuk snoeien

Pin It on Pinterest

Share This