Bomen kappen

Het lijkt eenvoudig. Dat is het zeker niet. Veiligheid, betrouwbaar materiaal, professioneel gereedschap. Zonder schade aan de omgeving en het afval direct afgevoerd.

> Staat een boom in de weg? Is hij een gevaar voor de veiligheid? Schakel een specialist in om een boom te kappen.

Bomen snoeien

Bomen zijn prachtig. Maar ze groeien. Ze nemen licht weg. Hangen over uw erfgrens. Worden onveilig. Of topzwaar. En zelf een boom snoeien is gevaarlijk of onmogelijk.

> We zijn gespecialiseerd in het snoeien van bomen en voeren het gesnoeide hout direct af en laten de omgeving schoon achter.

Boomverzorging

Een boom groeit scheef. Krijgt te weinig blad. Wordt aangetast. Of misschien kaal van binnen. Slecht onderhoud leidt uiteindelijk tot het sterven van de boom.

> We verzorgen jonge en oude bomen. Door goede verzorging kan iedere boom zich optimaal ontwikkelen

Stobbenfrezen

U wilt gras. Of u gaat bouwen op de plaats van een boom. Dan moet de boomstronk weg. De boomstronk (of stobben) verwijderen zonder kennis en materiaal is bijna onmogelijk.

> We kunnen stobben frezen op bijna ieder plek. Weinig ruimte. Direct naast het huis. In een achtertuin. Bijna overal hebben we een oplossing.

Bomen planten

Een nieuw tuinontwerp. Andere bomen. Of het verplaatsen van een boom. Een nieuwe boom kan aanslaan en doorgroeien door goede planning en voorbereiding.

> > We verzorgen groeiplaatsverbetering en geven advies. De juiste boom op de juiste plek. Het geheim van bomen planten.

Boomonderzoek

U heeft een boom. U wilt weten of de boom ziek is. En of de boom veilig is. Boomspecialisten hebben de kennis en ervaring om een boomonderzoek uit te voeren. En bij risico’s adviseren we u.

> Periodieke controle om problemen op te merken. En op te lossen. Daarom laat u een boomonderzoek uit voeren.

Pin It on Pinterest

Share This