Op elke bomenvraag een vakkundig antwoord

Een boom omzagen op een moeilijke plek? Mag er absoluut geen schade ontstaan aan de omgeving van je boom? Of zoek je iemand die je boom kan snoeien zodat hij gezond blijft? Wij verwijderen en snoeien bomen van elk formaat op elke plaats.

Bomen kappen

Het lijkt eenvoudig. Dat is het zeker niet. Veiligheid, betrouwbaar materiaal, professioneel gereedschap. Zonder schade aan de omgeving en het afval direct afgevoerd.

> Staat een boom in de weg? Is hij een gevaar voor de veiligheid? Schakel een specialist in om een boom te kappen.

Bomen snoeien

Bomen zijn prachtig. Maar ze groeien. Ze nemen licht weg. Hangen over uw erfgrens. Worden onveilig. Of topzwaar. En zelf een boom snoeien is gevaarlijk of onmogelijk.

> We zijn gespecialiseerd in het snoeien van bomen en voeren het gesnoeide hout direct af en laten de omgeving schoon achter.

Boomverzorging

Een boom groeit scheef. Krijgt te weinig blad. Wordt aangetast. Of misschien kaal van binnen. Slecht onderhoud leidt uiteindelijk tot het sterven van de boom.

> We verzorgen jonge en oude bomen. Door goede verzorging kan iedere boom zich optimaal ontwikkelen

Stobbenfrezen

U wilt gras. Of u gaat bouwen op de plaats van een boom. Dan moet de boomstronk weg. De boomstronk (of stobben) verwijderen zonder kennis en materiaal is bijna onmogelijk.

> We kunnen stobben frezen op bijna ieder plek. Weinig ruimte. Direct naast het huis. In een achtertuin. Bijna overal hebben we een oplossing.

Bomen planten

Een nieuw tuinontwerp. Andere bomen. Of het verplaatsen van een boom. Een nieuwe boom kan aanslaan en doorgroeien door goede planning en voorbereiding.

> > We verzorgen groeiplaatsverbetering en geven advies. De juiste boom op de juiste plek. Het geheim van bomen planten.

Boomonderzoek

U heeft een boom. U wilt weten of de boom ziek is. En of de boom veilig is. Boomspecialisten hebben de kennis en ervaring om een boomonderzoek uit te voeren. En bij risico’s adviseren we u.

> Periodieke controle om problemen op te merken. En op te lossen. Daarom laat u een boomonderzoek uit voeren.

Op elke bomenvraag een vakkundig antwoord

Vraag hier geheel vrijblijvend je offerte aan:
Met vriendelijke groet, Junne Wiegersma

Wiegersma Boomverzorging

De boomverzorger van de Utrechtse Heuvelrug en omstreken

Als boomeigenaar heeft u een wettelijke zorgplicht. Wij staan voor u klaar als het gaat om het snoeien, verankeren, rooien, kappen, verwijderen en het onderzoeken van bomen.

Een moeilijke plek? Mag er absoluut geen schade ontstaan aan de omgeving? Last van wortels en boomstronken? Zoekt u iemand die uw boom kan snoeien zodat hij gezond blijft? Of zodat hij zich ontwikkeld tot een prachtige boom? We verwijderen en verzorgen bomen van elk formaat op idere plaats.

Kennis en ervaring

Wiegersma beschikt over de juiste opleidingen, ervaring en materialen om alle werkzaamheden die bij boomverzorging horen uit te voeren. En dat kunnen we op de meeste lastige plekken.

Dit vinden anderen van ons werk

Vandaag aan het werk bij ons. Bewondering voor jullie werk. Hartelijk dank voor kappen van onze boom. Wat een #vakmensen#leersum.
Marianne Gorter-van Amerongen

Vliegden in de achtertuin

Dank voor het kappen van een eik en de mooie schommel die jullie daar van hebben gemaakt. Hij steekt over 2 tuinen. Ook hebben wij 1 ceder en een aantal coniferen laten kappen. Alle takken en blokken zijn over het water gehezen. Ook de stobbe frees ging over het water.
Gerard Jansen

Eik, coniferen en een ceder

Jullie hebben met een hoogwerker onze beuk keurig rond gesnoeid. De takken zijn aan de zijkant netjes ingekort en de boom is mooi in vorm gebleven. Hij neemt nu minder licht weg. Al het resthout werd versnippert en afgevoerd. Dank jullie wel!
Dianne Pietersen

Beuk snoeien

Pin It on Pinterest

Share This